Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

6 Λιγότερες Γνωστές Γωνίες του Βαθύ Ιστού που ίσως επιθυμείτε

6 Λιγότερες Γνωστές Γωνίες του Βαθύ Ιστού που ίσως επιθυμείτε


Ο βαθύς ιστός (επίσης γνωστός πιο αμαρτωλώς ως ο σκοτεινός ιστός) έχει κακή φήμη - μαύρες αγορές, ταυτότητες προς πώληση , τρομακτικές και τρομακτικές εικόνες, παράνομη πορνογραφία και σχεδόν όλα τα κακά πράγματα που μπορείτε να σκεφτείτε είναι διαθέσιμα εκεί. Αλλά υπάρχουν και κάποια πραγματικά σπουδαία πράγματα που μπορεί να θέλετε να ελέγξετε έξω.
Here's How Much Your Identity Could Be Worth on the Dark Web It's uncomfortable to think of yourself as a commodity, but all of your personal details, from name and address to bank account details, are worth something to online criminals. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Tor , το οποίο σας επιτρέπει να συνδέεστε ανώνυμα σε αυτούς τους ιστότοπους και να διατηρείτε τη σύνδεση σας ιδιωτική . Όσο δεν κάνετε τίποτα πολύ ευαίσθητο, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τους συμβιβασμένους κόμβους εξόδου , γι 'αυτό δείτε αυτές τις τοποθεσίες και απολαύστε!

Ο Σύλλογος Αναγνωστών της Jotunbane

jotunbanes-λέσχη ανάγνωσης

Ο Jotunbane περιγράφει τον συλλογισμό πίσω από τον ιστότοπό του ως εξής: "Έχω κουραστεί από τα βιβλία που φαινόταν σαν να έγιναν σε μια βιασύνη και από τότε που είχα την ικανότητα να κάνει κάτι γι 'αυτό, και εδώ είμαστε." Εν ολίγοις, Club σας επιτρέπει να κατεβάσετε βιβλία που έχουν καθαριστεί από τις αρχικές τους εκδόσεις ηλεκτρονικού βιβλίου.
Κατέβασα τον Neuromancer του William Gibson και έδωσα μια γρήγορη ματιά και σίγουρα φαίνεται καλύτερα από πολλά e-βιβλία που έχω διαβάσει, όπου οι λέξεις τρέχουν μαζί, υπάρχουν ανεξήγητα διαλείμματα σελίδων και άλλα περίεργα ζητήματα μορφοποίησης. Δεν μπορώ να μιλήσω για όλα τα βιβλία του ιστότοπου, αλλά επειδή αυτό είναι σχεδόν όλο το σημείο, θα ήθελα να φανταστώ ότι όλα είναι παρόμοια υψηλής ποιότητας. Αν δεν καταχραστείτε το σύστημα, φαίνεται να είναι ένας καλός τρόπος για πρακτικές DRM σχετικά με την ελευθερία που είναι άθλιες. .
What Is DRM & Why Does It Exist If It's So Evil?

Φακός

Αν θέλετε ειδήσεις που σχετίζονται με το σκοτάδι, το Φακός είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να το αποκτήσετε. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Bitcoin, Tor και σχετικά με την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου στο Διαδίκτυο γενικά. Πολλές ειδήσεις μπορούν να βρεθούν αλλού, αλλά ο Φακός έχει φέρει όλα μαζί κάτω από ένα banner για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ενθουσιώδεις web deep web.
 
φακός

Εκτός από τις ειδήσεις, υπάρχει επίσης ένα ενεργό φόρουμ στο οποίο μπορείτε να συζητήσετε οτιδήποτε από τις σκοτεινές ιστοσελίδες στο ναυτιλιακές πρακτικές-υπάρχουν τμήματα για άτομα που ψάχνουν για δουλειά ή επιχειρηματικό συνεργάτη, θέσεις για να αφήσουν σχόλια για πωλητές και συζητήσεις σχετικά με την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια . Το τμήμα Σύνδεσμοι του φακού έχει επίσης έναν αριθμό χρήσιμων συνδέσμων, αν και όχι τόσο όσο το κρυφό Wiki ή άλλες σκοτεινές ιστοσελίδες καταλόγου ιστού .
 How to Find Active Onion Sites & Why You Might Want To Onion sites, so named because they end with ".onion", are hosted as Tor hidden services – a completely anonymous way to host websites.

Κρυφές απαντήσεις

Εάν έχετε μια ερώτηση, μπορείτε να πάρετε την απάντηση (ή τουλάχιστον μια σαρκαστική απάντηση) στις κρυφές απαντήσεις. Ως ένας μεγάλος χώρος φόρουμ, η ΗΑ φέρνει τους ανθρώπους σε επαφή με άλλους ανθρώπους για να ανταλλάσσουν πληροφορίες. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη, από τα ναρκωτικά και το erotica έως την αμειβόμενη απασχόληση, τις κυβερνήσεις και το δίκαιο, τις γνώσεις και τις πληροφορίες.
 
κρυφές απαντήσεις

Ο ιστότοπος είναι εξαιρετικός αν θέλετε να βρείτε τις απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, αλλά είναι επίσης ένα συναρπαστικό μέρος για να εξερευνήσετε: στον βαθύ ιστό, οι άνθρωποι μπορούν να θέτουν τις ερωτήσεις που θέλουν και να λαμβάνουν τίμιες απαντήσεις, συχνά σε θέματα που δεν συζητούνται τον καθαρό ιστό. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα βρείτε όταν περιηγείστε σε κρυφές απαντήσεις, αλλά μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Στρατηγικό Δίκτυο Πληροφοριών

Σύμφωνα με την αρχική σελίδα, το SIN υπάρχει για να "παρέχει ευφυΐα, πόρους και εργαλεία για να προετοιμαστεί και να ανταποκριθεί σε καταστάσεις κρίσης οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. . . . Να είστε προετοιμασμένοι για την ημέρα που μπορεί να αντιμετωπίσετε απαγωγή, φυσική καταστροφή, ταραχές ή ακόμα και πόλεμο. "Ο ιστότοπος είναι ουσιαστικά ένας χώρος αποθήκευσης χρήσιμων πληροφοριών που θα μπορούσαν να καταστούν χρήσιμες σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών καταστάσεων.
 
sin-βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη περιέχει αρχεία για σχεδόν οτιδήποτε θέλετε: κρυπτογράφηση , ραδιόφωνο ζαμπόν, υποβρύχια καλώδια, γυμναστήριο, εγκληματολογική έρευνα, σιδηρουργία, οδήγηση απόπλου, ιστιοπλοΐα, κυνήγι και παγίδευση, δημιουργία καταφυγίων, θωράκιση σώματος, πώς να επιβιώσουν πτώση μέσω πάγου. . . Η λίστα συνεχίζει και συνεχίζει. Το τμήμα χαρτών παρέχει μια τεράστια ποσότητα δορυφορικών εικόνων και ο άτλας παρέχει αναφορές κατάστασης και έναν τόνο πληροφοριών για χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου νέα sites.
How Does Encryption Work, and Is It Really Safe?

AnonInbox

Το AnonInbox βασίστηκε στην ιδέα ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει να είναι απόλυτα ιδιωτικό: "Αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, τότε χρησιμοποιήστε το Yahoo και το Gmail. Πιστεύουμε ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας ανήκει σε εσάς και μόνο εσείς και μπορούμε να σας παράσχουμε λύση [sic] για να πετύχετε αυτόν τον στόχο. "Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί παροχείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση το Tor, αλλά το AnonInbox είναι ένα από τα πιο σοβαρά ό, τι κάνουν.
anoninbox

Για ένα κόστος από 0,1 bitcoins ετησίως, έχετε αφιερωμένους εξυπηρετητές κρυφών διακομιστών Tor, εξερχόμενη κίνηση με firewall, κρυπτογραφημένους δίσκους, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, καθημερινά σβημένα αρχεία καταγραφής και ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά που εστιάζουν στην ασφάλεια. Παίρνετε επίσης 10GB αποθήκευσης. Πρόσβαση IMAP, POP3 και SMTP. πρόσβαση στο διαδίκτυο. και την ανταλλαγή απόψεων με άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογαριασμό για ό, τι θέλετε, αν διαπιστώσετε ότι το χρησιμοποιείτε για κάτι παράνομο , θα μπορούσε να τερματιστεί.
The Gmail Panopticon: The End of Privacy as We Know It?

Πώς θα πείτε στον κόσμο;

Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον site που θα μπορούσε να σας καταλάβει για ώρες. . . ή να σας κάνει να κουνήσετε το κεφάλι σας και να χτυπήσετε το κουμπί πίσω αμέσως. Πώς θα πείτε στον κόσμο; είναι ένα μακρύ, πολύπλοκο αίνιγμα που συνδυάζει οπτικές και οπτικές ενδείξεις. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, είναι πολύ περίπλοκο.
7 Online Riddle Games to Keep You Glued to Your Computer Looking for some tough puzzles to crack?

 πώς-θα-πείτε

Τι σημαίνει? Είναι ένα μήνυμα προς την ανθρωπότητα; Μια φιλοσοφική πραγματεία; Μια εκτεταμένη μαθηματική άσκηση; Ή απλά μια δέσμη σχεδίων που ρίχνονται μαζί ως ένα πρακτικό αστείο; Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε.

Ξύστε την επιφάνεια

Όπως ίσως γνωρίζετε, ο βαθύς ιστός είναι απολύτως τεράστιος και υπάρχει ένα φαινομενικά άπειρο ποσό από εκεί έξω. Απλά πρέπει να ξέρετε πού να το βρείτε. Αυτές οι έξι τοποθεσίες θα σας δώσουν μια διασκεδαστική εισαγωγή στο σκοτεινό ιστό και χρησιμοποιώντας το Tor, και ίσως να σας εμπνεύσουν ακόμη και να γίνετε ένας σκοτεινός διαδικτυακός spelunker στον ελεύθερο χρόνο σας.
Ποιες είναι οι αγαπημένες σας τοποθεσίες web; Τι έχετε βρει στα ταξίδια σας που είναι ενδιαφέρον, μοναδικά ή περίεργα; Μοιραστείτε τα αγαπημένα σας παρακάτω - Θα θέλαμε όλοι να τους ακούσουμε!


www.makeuseof.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ερωτησεις – Απαντησεις #3 για το Dark Web – Deep Web

Ερωτησεις – Απαντησεις # 3 για το Dark Web – Deep Web 3 τρόποι για να ανακτήσετε τον hack αρισμενο λογαριασμό στο Facebook ...