Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Πώς Να Ξεφύγετε Από Το Prism

Πώς Να Ξεφύγετε Από Το Prism (Κατασκοπεία πάνω σας από NSA)


Πάρτε ένα μονοπάτι άλλων εταιρειών, άλλων υπηρεσιών και άλλους πελάτες που δεν εργάζονται με την NSA, που δεν συμμορφώνονται με της πίσω πόρτες τους, με τα προγράμματα εποπτείας τους, που δεν τους στέλνουν κάθε μικρό κομμάτι των πληροφοριών που τους δίνουμε.
Τώρα υπάρχει μια καλή ιστοσελίδα που ονομάζεται prism-break.org.
Αν χρησιμοποιείτε Microsoft Windows, Apple ή OSX τότε υπάρχουν τα Debian, Fedora, Gentoo, Linux
υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές δυνατότητες που σε αντίθεση με το Microsoft σε αντίθεση με την Apple δεν έχουν μια πίσω πόρτα που παρακολουθεί και καταγράφει ό,τι κάνεις.
Είτε πρόκειται για ακόμη και περιήγηση στο διαδίκτυο (web browsing) τα add-ons που μπορείτε να προσθέσετε για την κρυπτογράφηση των μηνυμάτων σας, κρυπτογράφηση του surfing σας για να βεβαιωθείτε πως τα στοιχεία σας δεν κατασκοπεύονται.
Υπάρχει αναζήτηση στον ιστό, μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο που μπορείτε να σερφάρετε αντί από Yahoo ή το Google υπάρχει το DuckDuckGo το MetaGer, το Startpage υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις ακόμη και
με χάρτες, αντί να χρησιμοποιήσετε το Google Maps υπάρχει το Open street maps.
Διακομιστές e-mail
ξέρετε το Google αντί να χρησιμοποιείτε το Gmail υπάρχουν
πράγματα όπως το Riseup.
Υπάρχουν πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπάρχουν
υπηρεσίες κρυπτογράφησης, υπάρχουν προγράμματα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων αντί από το Skype
υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Εγκατέστησα ένα λειτουργικό σύστημα Linux στον υπολογιστή μου μαθαίνω για την κρυπτογράφηση μηνυμάτων μου και να κρύψω την κυκλοφορία μου.
Φανταστείτε αυτή την εξουσία, είναι σε θέση να γνωρίζουν τι κάνει ο καθένας μας όποτε θέλουν, νομίζετε πολιτικά ότι δεν θα το χρησιμοποιήσουν για να καταδιώξουν τους εχθρούς τους και το έχουν κάνει ήδη. Εγκαταστήσετε μια σελίδα Diaspora επίσης
που κάνω τώρα και να έχω εναλλακτικές λύσεις και συνδέστε το Diaspora στους φίλους σας που δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα PRISM.
Σχεδόν όλα όσα κάνετε στο διαδίκτυο υπάρχει ένας τρόπος για να μάθει η NSA, δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια, δεν υπάρχει
προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μικρά εμπόδια ασφάλειας.
Σας λένε ψέματα, σας κλέβουν τα στοιχεία σας και γίνονται ισχυρή διότι το κάνετε
και αν εμείς σιγά-σιγά αφήσουμε το Microsoft, AOL, Yahoo, Skype και χρησιμοποιήσουμε τα εναλλακτικά
δείχνουμε την υποστήριξή μας για άλλες εταιρείες.

 http://katohika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ερωτησεις – Απαντησεις #3 για το Dark Web – Deep Web

Ερωτησεις – Απαντησεις # 3 για το Dark Web – Deep Web 3 τρόποι για να ανακτήσετε τον hack αρισμενο λογαριασμό στο Facebook ...