Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Τι ακριβώς είναι το Dark Web;

Τι ακριβώς είναι το Dark Web;

Ο βαθύς ιστός είναι οτιδήποτε δεν μπορείτε να δείτε από μια μηχανή αναζήτησης - για παράδειγμα, οτιδήποτε χρειάζεται για να πληκτρολογήσετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για να δείτε.
Η ουρά σας Netflix είναι βαθύς ιστός.
Το ιστορικό παραγγελιών σας στο Amazon είναι ένας βαθύς ιστός. Το υπόλοιπο του τραπεζικού σας λογαριασμού είναι βαθύς ιστός.
Δεύτερη επαγγελματική συμβουλή: Αγνοήστε οποιονδήποτε σας λέει ότι ο σκοτεινός ιστός εφευρέθηκε από εγκληματίες ή για παράνομη δραστηριότητα. Αυτό είναι επίσης πλήρες παραπληροφορηση.
Υπάρχουν περισσότεροι από ένας σκοτεινός ιστός.
Οι τρεις μεγαλύτεροι σκούροι ιστός
είναι ο Tor,
ο I2P
και ο Freenet,
αλλά υπάρχουν και άλλοι.

Το έργο του Αόρατου Διαδικτύου 

 

Τι κάνει το I2P για εσάς;

Το δίκτυο I2P παρέχει ισχυρή προστασία της ιδιωτικής ζωής για επικοινωνία μέσω του διαδικτύου. Πολλές δραστηριότητες που θα μπορούσαν να διακυβεύσουν την ιδιωτική σας ζωή στο δημόσιο διαδίκτυο μπορούν να διεξαχθούν ανώνυμα στο I2P.


Το Freenet είναι ένα από τα πρώτα, αν όχι τα νωρίτερα, σκοτεινά δίκτυα.
Δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2000 στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Βασίστηκε σε ένα ερευνητικό έγγραφο σπουδών που γράφτηκε το 1999 από τον Ian Clark.
Ο στόχος του Freenet είναι να δημιουργήσει ένα κρυπτογραφημένο δίκτυο που αντιστέκεται στη λογοκρισία.
Το Freenet τρέχει σε μαζικά κατανεμημένες βάσεις δεδομένων στις οποίες κάθε διακομιστής κρυπτογραφεί και αποθηκεύει μόνο ένα τμήμα κάθε σελίδας.
Επειδή η κυκλοφορία είναι κρυπτογραφημένη και κάθε μεμονωμένος κόμβος Freenet δεν γνωρίζει το πλήρες περιεχόμενο κάθε σελίδας, ούτε ποιος χρήστης το ζητά, είναι σχεδόν αδύνατο να λογοκρίνει τις πληροφορίες για το Freenet, ακόμη και για κυβερνητικές οντότητες.
Σήμερα, η ανάπτυξη του Freenet γίνεται από το The Freenet Project Inc, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία 501 (c) (3) που βασίζεται σε δημόσιες δωρεές για να συνεχίσει να αναπτύσσει το Freenet.
Ο μεγαλύτερος σκούρος ιστός είναι ο Tor.
Το Tor δημιουργήθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση.
Η ιδέα ενός κρυπτογραφημένου, ανωνυμοποιημένου δικτύου που κατευθύνθηκε από το κρεμμύδι προήλθε από το DARPA, το Defense Advance Research Projects Agency.
Το πρώτο λογισμικό δρομολόγησης κρεμμυδιών αναπτύχθηκε στο Εργαστήριο Ναυτικών Ερευνών.
Αρχικά, ο Tor υποστηρίχθηκε οικονομικά από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.
Είχε δύο σκοπούς:
την παροχή ανώνυμης, κρυπτογραφημένης επικοινωνίας σε περίπτωση πλήρους καταστροφής
και τη δημιουργία ενός τρόπου για την άντληση πληροφοριών από και προς τις απολυταρχικές χώρες που περιορίζουν ή λογοκρίνουν το Διαδίκτυο.
Η περαιτέρω οικονομική υποστήριξη του Tor προήλθε από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών.
Σήμερα, η συνεχής ανάπτυξη για τον Tor γίνεται από το The Tor Project, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό των ΗΠΑ 501 (c) (3). Η οικονομική υποστήριξη προέρχεται από μεμονωμένους δωρητές, το Mozilla (η εταιρεία που κάνει το πρόγραμμα περιήγησης Firefox, του οποίου η μηχανή αξιοποίησης χρησιμοποιείται από τον browser Tor), το Πανεπιστήμιο Princeton, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Rochester, το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και άλλα.
Το NSF και το Υπουργείο Εξωτερικών εξακολουθούν να συμβάλλουν επίσης. 

 

Το Deep Web περιλαμβάνει όλες τις σελίδες που δεν εμφανίζονται στις μηχανές αναζήτησης.

Πχ ο λογαριασμός σου του Gmail ανήκει στο Deep Web, γιατί δεν βγαίνει στην αναζήτηση.
Το ίδιο και η σελίδα των ρυθμίσεων σε ολα τα κοινωνικα δικτυα πχ. Facebook,youtube, twitter, reddit, κλπ .

Oι ηλεκτρ. Συνδιαλλαγες τραπεζικου απορρητου δηλ. Ηλεκτρ. Ιχνη τραπεζικης συνδιαλλαγης. κλπ στοιχεια....

Ολα τα προσωπικα στοιχεια της ταυτοτητος,
ολα τα δεδομενα των δημοσιων υπηρεσιων των κρατων ειναι αποθηκευμενα και σε αντιγραφα ασφαλειας.

Οτι ειναι κλειδωμενο κι απορρητο βρισκεται εκει.



How to find anything on the dark web 


 

Το Dark Web είναι το δίκτυο στο οποίο έχεις πρόσβαση μόνο με το Tor. 




Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο σκοτεινό ιστό
 
Σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν την ιδιωτικότητα, οι χρήστες Dark World χρησιμοποιούν συνήθως εξειδικευμένο λογισμικό ανωνυμίας όπως ο Tor για να αποκρύψουν την ταυτότητά τους. Παραδοσιακά, όταν ένας χρήστης Διαδικτύου επισκέπτεται κάποιον ιστότοπο που υπάρχει στον παγκόσμιο ιστό, παρακολουθείται μέσω της διεύθυνσης του πρωτοκόλλου Internet (IP).
Σε πλήρη αντίθεση, η πλοήγηση στο Dark Web είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση, με το λογισμικό κάλυψης που χρησιμοποιείται για να καταστήσει έναν προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή ανώνυμο ενώ ταυτόχρονα αποκρύπτει ταυτότητα, τοποθεσία, διεύθυνση IP και πολλά άλλα. 


 

1. Τι ακριβώς είναι το Dark Web;

Dark Web: το έχουμε δει και σαν ‘Dark Net’ ή ‘Deep Web.’ Είναι μέρος ενός μυστήριου δικτύου. Το Deep Web είναι μια εξειδικευμένη ομάδα ιστοσελίδων, που η ταυτότητα της καθεμιάς παραμένει κρυμμένη από κυβερνήσεις, trackers, και Αρχές επιβολής του νόμου. Οι κανονικές μηχανές αναζήτησης και οι web browsers που χρησιμοποιεί το ευρύ κοινό δεν μπορούν να δουν αυτές τις σελίδες. Είναι ένας ιδιωτικός εικονικός χώρος όπου οι χρήστες κινούνται σε πλήρη ανωνυμία για καλούς ή και για κακούς σκοπούς.

2. Ποιος είναι ο σκοπός του Dark Web;

Η κύρια πρόθεση του Dark Web είναι να παρέχει ένα ασφαλές καταφύγιο ανωνυμίας στο διαδίκτυο, όπου οι χρήστες του θα μπορούν να αλληλεπιδρούν σχεδόν χωρίς φόβο αποκάλυψης της ταυτότητας τους από κυβερνήσεις ή αρχές επιβολής του Νόμου. Το Dark Web φιλοξενεί forum συζήτησης, blogs, υπηρεσίες γνωριμιών, online αγορές, πηγές δεδομένων, επιστημονικά συγγράμματα, και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Η Θετική πλευρά του Dark Web: Το Σκοτεινό Web, εν μέρει, είναι ένα καταφύγιο της δημοκρατίας για την εναντίωση στη κάθε διαφθορά. Από το ανώνυμο δίκτυο μπορούν οι πληροφοριοδότες να αναφέρουν εταιρικά και κρατικά παραπτώματα στους δημοσιογράφους, εκθέτοντας τη διαφθορά που κρύβεται από το ευρύ κοινό.
Το Dark Web είναι μια όαση για τα άτομα που βρίσκονται σε καταπιεστικά καθεστώτα ή θρησκείες. Δια μέσω του ανώνυμου δικτύου μπορούν να βρουν ομοϊδεάτες στοχαστές, και ενδεχομένως να βρουν βοήθεια για να ξεφύγουν από τις καταπιεστικές συνθήκες που επικρατούν στη ζωή τους.
Έτσι το σκοτεινό δίκτυο μπορεί να θεωρηθεί ένας παράδεισος για δημοσιογράφους και ανθρώπους με αμφιλεγόμενο τρόπο ζωής που μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς το φόβο αντιποίνων.
Η Αρνητική πλευρά του Dark Web: το σκοτεινό δίκτυο δεν χρησιμοποιείται μόνο από δημοσιογράφους και ακτιβιστές. Είναι επίσης μια τεράστια μαύρη αγορά, για λαθρεμπόριο και και παροχή παράνομων υπηρεσιών. Αγοράζονται, πωλούνται και ανταλλάσσονται: hacking πληροφορίες (Zero-Day), ναρκωτικά, όπλα, αριθμοί κλεμμένων πιστωτικών καρτών, παράνομο πορνογραφικό υλικό, υπηρεσίες ξεπλύματος χρήματος, υπηρεσίες πρόσληψης δολοφόνων και πολλά πολλά άλλα.


 Getting to the Dark Web is EASY (and safe): Here's how..




How to make a .onion website & email (Darkweb Hosting)




Create own Deep Web Site or Dark web Site or .onion site





How To Create And Host A Deep Web Website








Ερωτησεις – Απαντησεις #3 για το Dark Web – Deep Web

Ερωτησεις – Απαντησεις # 3 για το Dark Web – Deep Web 3 τρόποι για να ανακτήσετε τον hack αρισμενο λογαριασμό στο Facebook ...